Välkommen till oss på Taggla! 

Det var en gång ett tryckeri på Gotland som hette iVisby Tryckeri AB. De gav sig ut på en klimatvänlig resa för att komma på vad de skulle kunna göra med det som blev över när de tryckte saker till sina kunder.

”Det måste vara hållbart”, sa Mats.

”Och snyggt!” utbrast Nadja.

”Jag vet, vi ska göra namnlappar och väggdekor till barnrum”, sa Josefin. Och det var ungefär så det gick till när Taggla föddes.

Hos oss på Taggla hittar du namnlappar i olika storlekar som hjälper dig att hålla koll på barnens kläder och saker. Ett måste i torkskåpet på förskolan, och väldigt praktiskt för både nappar, pulkor och favoritgosedjuret. 

Vi har också väggdekor och mätsickor till barnrummet, enkelt att sätta upp, ta ner och flytta till nästa boende eller nästa barn. Och missa inte våra personliga affischer – perfekta presenten till den nyfödda, dopet, födelsedagen eller varför inte julklappen.

Håll koll på grejerna med namnlappar i självhäftande plast

Det börjar med nappar på öppna förskolan. Vilken napp hör till vilket barn? Sen är det risken att tappa bort det välkramade och luggslitna gosedjuret. För att inte tala om att påbylsad i vinterkläder stå och gräva i upphittatlådan på förskolan bland mer eller mindre likadana vantar, mössor och överdragsbyxor. Och det är bara några exempel som kunnat räddats av namnmärkning.

Våra namnlappar fäster på både hårda ytor, som nappar och pulkor, och mjuka ytor, som kläder eller gosedjur. De finns dessutom i tre olika storlekar. Våra namnlappar i standardformat klistras enkelt och snabbt i kläder, skor eller på leksaker. Minilappar är perfekta för små saker som nappar, pennor eller hårspännen. Till dina större saker som vattenflaskan eller pulkan är våra stora namnlappar perfekta.

Limmet på våra namnlappar är tryckkänsligt så du behöver inte värme, vatten eller något annat för att namnlappen ska fastna ordentligt. Inget framsläpande av vare sig strykbräda eller hårtork med andra ord.

Och du behöver inte oroa dig för slitage – våra namnlappar klarar maskintvätt, diskmaskin och till och med att kokas i en regelrätt nappsoppa.

Plastfilmen som våra namnlappar är tillverkade av använder vi annars till exempel till olika typer av klistermärken som dekor på bilar.

Piffa barnrummet med väggdekor och mätstickor i återvinningsbar polyester

Barn växer som bekant och ändrar ofta tycke och smak flera gånger genom åren. Att måla eller tapetsera om kan bli en dyr historia, och bor du i hyresrätt är det heller inte säkert att du får följa dina eller barnets renoveringsplaner. Tänk om du kunde göra om barnrummet utan att göra en massa underlagsarbete, tejpa i alla tänkbara skrymslen och vrår och utan att riskera att förstöra tapeten. Våra väggdekorer och mätstickor gör detta till verklighet.

Väggdekor och mätstickor i polyester är enkel att sätta upp, precis så som du vill, och går att plocka ner utan att förstöra väggen under. Du kan till och med flytta med den väggdekor som barnet och du älskar till ett nytt rum eller boende om det skulle behövas. Eller varför inte låta lillasyster eller lillebror ärva?

Eftersom vår väggdekor och våra mätstickor är gjorda av en vävd polyester, har de en lyxig och hållbar känsla. Hög kvalitet helt enkelt. Polyestern är dessutom återvinningsbar och PVC-fri. På iVisby används materialet till att göra bland annat fototapeter eller dekaler till företag, att ha på kontor eller tillfälligt på mässor. Numer passar vi på att samtidigt skriva ut vår väggdekor på de fria ytorna av en sådan beställning, som annars skulle ha blivit spill och kastats. Smart va?

Personliga affischer – perfekta presenten  

Vi tycker att den perfekta presenten är personlig och hållbar – både när det kommer till tillverkning och tiden den kan bli älskad av sin mottagare. 

Med våra personliga affischer får du fria händer. Du väljer själv bakgrund, motiv och text. Kanske namn tillsammans med födelsedatum eller födelsevikt till bebisen. Eller något roligt budskap till det äldre barnet. Möjligheterna är nästan oändliga.

Pappret i våra personliga affischer är 100 % återvunnet, och kan självklart återvinnas.

Lokalt – för klimatet och framtiden

När du handlar hos oss vet du att det du köper alltid är tillverkat så lokalt det bara går. Här hos oss på Gotland. Att handla lokalt gör att transporterna från oss till dig blir så korta som möjligt. Bra för klimatet, våra barns och jordens framtid!

Här hittar du Taggla

Våra lokalproducerade och klimatvänliga produkter hittar du i vår webbshop här på taggla.se. Vill du veta mer om våra produkter och hänga med oss på vår resa är du välkommen att följa oss på InstagramFacebook och prenumerera på vårt nyhetsbrev

Stort välkommen till Tagglas värld och vi hoppas att ni och era barn får stort nöje av våra produkter!